TREND WARNA BAJU RAYA 2018

Pejam celik pejam celik,lagi 5 hari je lagi nak raya. Selain nak fikir hidangan juadah raya,fikir warna baju pun boleh buat gaduh jugak. Sis dengar ramai yang pakai tema warna ungu tahun ni betul ke? Jika anda pilih warna ungu sebagai warna tema, Tahniah ! Sebab warna ungu atau lebih tepat lagi ‘Ultra Violet’ telah dipilih sebagai ‘Color of the Year’.

ultra violet 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ok,dah dapat warna baju,kena cari tudung & aksesori yang ‘matching’ pulak. Nanti tak matching, malu lah nak ber’OOTD’ raya. Haaa meh sini sis nak tunjuk beberapa warna yang sesuai dengan ‘ultra violet’.

ultra violet match

Pilih la tema macam mana korang nak. Kalau nak nampak bold dan menyerlah di pagi raya, boleh combine baju purple korang tu dengan warna kuning.

Bagi akak-akak yang masih tercari-cari warna tudung,boleh la refer kat sini. Good luck !

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s